Προστέθηκαν ελληνικοί υπότιτλοι στα τελευταία επεισόδια σε:

ABOUT US

ΔΙΑΒΑΣΕ ΜΕ!!Το STARMOVIE δημιουργήθηκε από μια παρέα ανθρώπων οι οποίοι έχουν ξοδέψει άπειρες ώρες και έχουν κάψει ακόμα περισσότερα εγκεφαλικά κύτταρα για να παρακολουθούν σειρές. Οποιαδήποτε σειρά παίζεται στο εξωτερικό θα την βρείτε στο σάιτ μας. Ο στόχος μας είναι, τα νέα επεισόδια να ανεβαίνουν όσο το δυνατόν γίνεται πιο γρήγορα από την ημέρα της επίσημης προβολής τους. Αυτό εξαρτάται κατά κύριο λόγο από το πόσο γρήγορα θα είναι διαθέσιμοι οι ελληνικοί υπότιτλοι, γι αυτό και κάποιες φορές μερικά επεισόδια θα ανεβαίνουν είτε με αγγλικούς υπότιτλους είτε χωρίς (προσωρινά).


Σε αυτό εδώ το σημείο οφείλουμε ως τηλεθεατές αλλά και ως uploaders, να ευχαριστήσουμε όλους όσοι ασχολούνται με τον υποτιτλισμό των αγαπημένων μας και μη σειρών καθώς χωρίς τη συμβολή τους δεν θα είχαμε την δυνατότητα να δούμε τίποτα. Οσοι έχουν προσπαθήσει έστω και λίγο να μεταφράσουν ένα επεισόδιο, ξέρουν σε τι αναφερόμαστε. 


Ας πούμε τώρα κάποιες αλήθειες. Οι ιστοσελίδες που υπάρχουν στο ίντερνετ οι οποίες ανεβάζουν τόσο ταινίες όσο και σειρές είναι αρκετές. Κάποιες από αυτές ισχυρίζονται ότι δεν έχουν πηγές εσόδων και ότι βασίζονται στις χορηγίες των μελών τους. Αυτό είναι ένα μεγάλο ΨΕΜΑ. Ολες οι ιστοσελίδες ανεξαιρέτως ανεβάζουν τα βίντεο τους σε κάποιες πλατφόρμες όπως το streamcloud, vidspot, κ.τ.λ. Αυτές λοιπόν οι πλατφόρμες, πληρώνουν τον χρήστη που θα ανεβάσει το βίντεο στο διαδίκτυο ανάλογα με τις προβολές που έχει το καθένα. Για παράδειγμα. Ανεβάζω εγώ ένα επεισόδιο του Game of Thrones, και το βλέπουν 10.000 άτομα. Αυτόματα εγώ κερδίζω 20 δολάρια. Το ίδιο ισχύει σχεδόν με όλες τις πλατφόρμες. 

Τώρα, ίσως να έχετε παρατηρήσει πως όταν κάνετε κλικ σε ένα λινκ για να παρακολουθήσετε ένα επεισόδιο σας εμφανίζει μία σελίδα (adfly) και πρέπει να περιμένετε 5 δευτερόλεπτα, να πατήσετε skip Ad προτού σας ανακατευθύνει στην πλατφόρμα που είναι... ανεβασμένο το επεισόδιο. Σε αυτή την περίπτωση υπάρχει επίσης κέρδος για τον χρήστη. Μικρότερο βέβαια από ότι κερδίζει από το ανέβασμα ενός βίντεο. Αλλά υπάρχει κέρδος. Το ίδιο αντίστοιχα ισχύει και για τις διαφημίσεις που πετάγονται κατά καιρούς (pop-ups). 

Στο STARMOVIE θα δείτε μόνο ένα σε κάθε επίσκεψη σας γιατί ξέρουμε πόσο εκνευριστικό είναι να πατάς ένα λινκ και να σου ανοίγουν ταυτόχρονα ακόμα 5 παράθυρα. Τώρα, στις πλατφόρμες που σας ανακατευθύνει το λινκ δεν ευθυνόμαστε για τις διαφημίσεις που πιθανόν θα εμφανιστούν. Γι αυτό λοιπόν, να είστε σίγουροι ότι όποιο σαιτ ισχυρίζεται ότι δεν έχει έσοδα από πουθενά, λέει ΠΑΠΑΡΙΕΣ. Εμείς, κάθε φορά που βλέπετε ένα επεισόδιο έχουμε ένα μικρό κέρδος από τους τρόπους που σας εξηγήσαμε παραπάνω και ο λόγος που τα αναφέρουμε αυτά είναι επειδή θέλουμε να είμαστε ξεκάθαροι απέναντί σας. Κάποιοι μπορεί ήδη να τα γνωρίζετε όλα αυτά αλλά ήρθε η ώρα να σταματήσουν όλοι να πιστεύουν αυτό το παραμύθι. Το αν η ειλικρίνεια, θα μας βγει σε καλό, θα το δείξει ο χρόνος.

Υ.Γ.:Αν πέσει στην αντίληψή σας κάποιο επεισόδιο που δεν λειτουργεί ή δεν υπάρχει παρακαλούμε ενημερώστε μας εδώ ή αφήστε σχόλιο στην σελίδα της σειράς. 

Υ.Γ1.: Αν έχετε απορίες σχετικά με την παρακολούθηση ενός βίντεο μπορείτε να βρείτε τη λύση εδώ

Υ.Γ2.: Σχόλια που περιέχουν spoiler, υβριστικό περιεχόμενο (εκτός ανα αναφέρεται σε χαρακτήρα ή σε σειρά) ή λινκ που παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες με αντίστοιχο περιεχόμενο θα διαγράφονται.

ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ


  • Now Playing/Παίζονται τώρα: Σειρές οι οποίες βρίσκονται σε εξέλιξη αλλά δεν παίζονται απαραίτητα τώρα.

  • Completed/Ολοκληρωμένες:Σειρές που έχουν ολοκληρωθεί ή έχουν κοπεί.

  • Coming Soon: Σειρές οι οποίες έχουν προαναγγελθεί και θα αρχίσουν σε διάστημα ενός έτους.

Δημοσίευση σχολίου

Follow by Email